Dizains interjeram, dizainera un radošā mārketinga pakalpojumi

 Dizains interjeram, dizainera un radošā mārketinga pakalpojumi

Dizains interjeram, dizainera un radošā mārketinga pakalpojumi





* Dizains interjeram vienkārša, eleganta un arī senatnīga interjera risinājumos

* atbalsts noformēšanas darbos, vienību atlasē un oriģinālu lietu dizainā

* mājokļa tonālie risinājumi un citas konsultācijas

PLUSS: radošais mārketings- produktu fotogrāfija, web satura redakcija un maketēšana (vizuālie redaktori); darbs ar produktu apskatiem; zīmola virzība un reklāmas kampaņu apkalpošana internetā - jautājiet »

 

Pirms atklāsmes- pašiem tik labi nesanāca,- labāk uzprasīt padomu dizainerim. Dizainā esmu ienācis no restaurācijas jomas. Mani aizkustina projekti, kuros mūsdienas pārmijas ar senatni, bet tas nenozīmē, ka nepievēršu uzmanību arī jaunradītai telpai. Orientējos uz dizainu kā radošu jomu, kurā nozīmīga loma ir tam, kāda gaisotne tiek radīta. Mans uzdevums- sākot ar ierasto atrast risinājumus, kas atraisītu telpu dzīvei.


Lai jūsu telpu pārtapšana kļūtu patīkama un rezultatīva, darījuma saimnieciskā labuma pusei būtu jāsakrīt ar gandarījumu par kopīgā lietā pavadītu laiku. Jums būtu jārodas pārliecībai, ka vēlaties tā amata speciālista pakalpojumus, pie kura esat vērsušies pēc padoma. Manas pieredzes apkopojums pieejams: šeit.


Pakalpojumi     

  Cenrādis   

 Garderobe. Dizains

 Apgleznoti Reebok apavi.

 Mēbeļu projekti.

Der zināt: interjera dizains ir arī komandas darbs- tie ir arī ražošanas speciālisti un konsultanti tirdzniecības vietās, kas palīdz pilnveidot ieceres. Un tās top roku rokā ar laiku. Apdzīvot telpu nozīmē izdzīvot mirkli, un tas ir baudāma rezultāta garants. Par to, kas nav gluži dizaina prioritātes: kur un ko pa lēto var dabūt.

 

 

   


 

 

 

Dobele - Rīga